fbpxSuuntaa aallokon keskellä.


Omaamme vankan ja palkitun kokemuksen erityisesti eettisesti haastavan terveydenhuollon puolelta. Olemme esimerkiksi kehittäneet Pirkanmaan sairaanhoitopiirin etiikan tukirakenteita, järjestäneet etiikan työpajoja terveydenhuollon teknologioiden yhteiskunnallisista teemoista (kuten hoivaroboteista sekä geenitutkimuksesta ja -teknologiasta), tehneet eettistä kehittämistyötä palvelutaloissa ja kouluttaneet Tampereen kaupungilla. Läheisesti näihin teemoihin liittyen olemme lisäksi toteuttaneet etiikan työpajoja sosiaali- ja terveydenhuollon teemoista Pirkanmaan liitolle sekä tehneet konsultointia sosiaali- ja terveysministeriölle.

Nykyisin olemme laajentaneet selkeästi terveydenhuollon ulkopuolelle ja teemme työtä muun muassa IT-sektorilla. Teemme esimerkiksi yhteistyötä ohjelmistoyritys Codeon kanssa.

Omaamme organisaatioiden kehittämistyön ohella pitkän linjan kokemuksen erityisesti etiikan ja vastuullisuuden, hallintotieteen sekä historian teemojen opettamisesta ja luennoimisesta korkeakouluissa ja muualla. Esimerkiksi lääketieteen ja bioteknologian arkeen suuntautuva eettinen opetus on ollut meille perustyötä jo usean vuoden ajan. Teemme myös yhteistyötä koulutuspalveluja tarjoavan Profession kanssa.

Olemme lisäksi kokeneita viestijöitä etiikan ja vastuullisuuden teemoissa ja olemme olleet esillä tähän liittyen laajasti mediassa viime vuosina, lähtien Arto Nyberg -ohjelmasta (28.2.2016) muuhun televisioon, radioon ja lehtiin.

Voit lukea taustoistamme ja kokemuksestamme enemmän osaajiemme ja yrityksemme esittelystä.