fbpx


Aito ja kestävä muutos eikä vain tempaus?


Sovellamme työssämme uraauurtavaa eettistä palvelumuotoilua, jossa etiikka nivoutuu luontevasti työyhteisön ja organisaation arkeen. Etiikka tarjoaa loistavan näkökulman ja autenttisen kielen tuotteiden ja palveluiden erottautumiseen, työnteon ja työyhteisön tukemiseen sekä vuorovaikutukseen sidosryhmien kanssa. Eettinen palvelumuotoilu auttaa toteuttamaan aidon ja kestävän muutoksen.

Referensseistämme voit lukea täältä. Teesimme eettisen palvelumuotoilun hyödyistä löydät puolestaan etusivultamme.

Alla ovat suuntaa-antaen palvelupakettimme, joista räätälöimme tarpeidenne mukaan Teille sopivan. Koulutamme, kehitämme ja olemme kumppanisi.

Palvelupakettimme


Accounts

Accounts

Free Trial

Domains

Your Text

EthosAsiakkaat™

Tarvitsetko asiakkaita? Haluatko parantaa asiakkaiden sitoutumista?

Selvitämme, millaisia eettisiä näkemyksiä ja kokemuksia asiakkailla on

Autamme tuotteiden ja palveluiden kehittämisessä ja brändäyksessä asiakkaiden eettisten näkemysten mukaisesti

Autamme organisaation identiteetin ja ilmeen kirkastamisessa asiakkaiden suuntaan

EthosTyöntekijät™

Haluatko houkutella parhaita osaajia? Entä paremman työyhteisön?

Selvitämme, millaisia eettisiä näkemyksiä ja kokemuksia työyhteisön jäsenillä on

Järjestämme etiikan koulutusta, jotta työyhteisö oppisi käsittelemään etiikkaansa paremmin ja ammentamaan siitä kattavammin

Kehitämme organisaation toimintatapoja, jotka tukevat arjessa työyhteisön etiikkaa

Tarjoamme henkilökohtaista työnohjausta ja valmennusta

EthosSidosryhmät™

Etiikka ja vastuullisuus vivahteikkaasti strategiatyöhön?

Selvitämme, millaisia eettisiä näkemyksiä ja kokemuksia muilla sidosryhmillä on

Autamme hyödyntämään etiikkaa paremmin vuorovaikutuksessa sidosryhmien kanssa, esimerkiksi yhteiskuntavastuun raportoimisessa

Autamme organisaatiota hahmottamaan ja tekemään strategisia valintoja etiikan näkökulmasta


Palvelulupauksemme

  • Toimimme joustavasti. Meille yksikään asiakas ei ole liian pieni tai suuri. Palvelumme sopivat myös eri toimialoille. Toimimme luontevasti sekä suomeksi että englanniksi. Palvelemme koko maan laajuisesti ja käytämme samalla ketterästi etäyhteyksiä. Omaamme lisäksi kattavan kansainvälisen kokemuksen, mikä auttaa osaltaan sopeutumaan eri tilanteisiin. Joustavuutta lisää myös se, että tunnemme laajan yhteistyökumppanien verkoston sovelluskehityksestä käännöstyöhön ja voimme hyödyntää tätä tarvittaessa.
  • Emme halua tehdä näennäistyötä, vaan haluamme olla todella avuksi. Autamme todentamaan positiivisen muutoksen lukuina mahdollisuuksien mukaan, jolloin saavutetut tulokset ovat selkeästi nähtävissä. Olemme lisäksi rohkeita ja sitkeitä, emmekä todistetusti lannistu vaikeidenkaan haasteiden äärellä (itse asiassa nautimme näistä). Suosittelemme myös muita palveluntarjoajia itsemme sijaan, jos näemme, että se on etusi mukaista, sillä pääasia on tehdä loistavaa työtä.
  • Keskitymme asiakkaidemme auttamiseen ammattitaitomme pohjalta. Emme halua tarinoida pitkällisesti itsestämme vaan keskitymme asiakkaiden kuuntelemiseen. Emme tuhlaa aikaasi.


Jalat maassa kuin siilillä.
Jätä vaikka vain numerosi, niin me soitamme Sinulle.